Vacatures2

Eten & drinken

Lokaal, eerlijk en met aandacht. Daar houden we van bij FortVier. Geen fratsen, maar pure smaken met een beleving.

Onze chef-kok Ronald Volten en zijn team selecteerden de beste ambachtelijke producten uit de nabije regio, gecombineerd met smaakinvloeden van over de hele wereld en bereid met passie en liefde.

Of je nu snel iets wilt eten of heerlijk lang wil tafelen, het is jouw feestje. Geniet van pure smaken, nieuwe ontdekkingen en vier het leven.

Welkom bij FortVier!  

Het team van FortVier ziet er erg naar uit om u vanaf 1 juni 2020 weer te mogen ontvangen! Ondanks de extra maatregelen gaan we er een FortVier waardig bezoek van maken zoals u dat van ons gewend bent. We werken voor  het diner met twee shifts (17:00 - 19:15 | 19.30 - 21:45) om zo iedereen te kunnen laten genieten van de gerechten van FortVier.

Als lunch serveren we een TWEE GANGEN PROEVERIJ a € 19,5 per persoon of a la Carte. Tijdens het diner serveren we een VIER GANGEN PROEVERIJ a € 39,5 per persoon. We houden natuurlijk rekening met eetwensen en eventuele allergieën. 

Reserveren voor binnen is voorlopig verplicht. Krijg je voor het moment van je reservering klachten, annuleer dan tijdig je reservering.

Het is niet mogelijk om een tafel op ons terras te reserveren. Kom gezellig langs en zoek een plekje uit! Voor op het terras hebben we voor de komende periode een aangepaste kaart.

Team FortVier

 

Welkom bij FortVier!