SUNDAY AFTERNOON FOODRALLY

 

Ben jij een liefhebber van lekker eten én van een mooie autorit? Dan is de Sunday Afternoon Foodrally iets voor jou! Tijdens een mooie route door Arnhem en over de Veluwe kun je in je eigen auto genieten van de omgeving.

Onderweg stop je bij vier horecazaken die ieder een gerecht hebben samengesteld. Eet in de auto met je eigen gezelschap en wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van een heerlijke vier gangen proeverij in een bijzondere sfeer!

 

Bij FortVier serveren we op 21 februari een signatuur gerecht van onze Chef Ronald Volten. 
Een krokant gebakken buikspek van het duke of berkshire varken met bereidingen van bospeen, gepofte boekweit en een schuimige saus van langoustines. 
Dit gerecht blijft verrassen in smaak, textuur en beleving. Ronald Volten probeert gerechten naar een hoger plan te tillen door zijn creativiteit los te laten op combinaties van verschillende producten en ingrediënten.

Het vlees van de Duke of Berkshire varkens komt van Kees Scheepens. Hij runt een biologische varkensboerderij in het Brabantse Best-Oirschot. De varkens lopen vrij rond en worden vegetarisch gevoed. De kwaliteit wordt vergeleken met Japans wagyu vlees.

 

De route

Startpunt is Hotel Groot Warnsborn, gevolgd door FortVier, Brasserie de Boerderij en de afsluiting bij restaurant de Steenen Tafel met de mogelijkheid tot uitbreiding voor een heerlijke koffiespecialiteit ToGo van Cas meer dan Koffie uit Velp.

Bekijk de voorgestelde route: ROUTE 
 

De foodrally van zondag 21 februari en 7 maart gemist? Dan hebben wij goed nieuws! Op zondag 21 Maart organiseren wij de 3e editie!

Reserveren kan binnenkort via www.desteenentafel.nl/foodrallyWees er snel bij, er zijn een beperkt aantal plaatsten beschikbaar!

VIER GANGEN PROEVERIJ 7 maart 50,00 P.P.


Landgoed Hotel Groot Warnsborn
Zalm tandoori met yoghurt marshmallow, geelwordtel kroepoek en komkommer.
***

FortVier
Slow cooked rouleau van kip met miso, aubergine en kumquat. 
***

Brasserie De Boerderij
Ossenhaas van Joe Smoker met tomatenchutney, gepofte rode uit en een jus van steranijs. 
***

De Steenen Tafel
Delice van sinaasappel, basilicum, kokos en witte chocolade. 

 

Bekijk de foto's direct op Facebook.

 

ZAKELIJKE BIJEENKOMST OF IETS TE VIEREN?

Restaurant FortVier is dé perfecte plek voor een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid. Speciaal voor groepen is er een afsluitbare zaal met een terras aan het water. Deze Laakoever-zaal met grote glazen pui biedt een schitterend uitzicht op het water. Wifi, geluid en een rijdend beeldscherm, alles is aanwezig. 

Vergadering, meeting, borrel of walking dinner? We stemmen onze inspirerende zaal graag af op je wensen.