Vacatures2

VIER-JE-PAS CADEAUKAART

Op zoek naar een leuk cadeau voor je zelf of voor iemand anders?

Een VIER JE PAS is het perfecte cadeau om te geven en om te krijgen! De VIER JE PAS is volledig vrij te besteden. Of het nu is voor een uitgebreid diner, een arrangement of een kop koffie met huisgemaakte taart? Het mag bij ons allemaal! 

 

 

€ 25,00

Vier-je-pas

Geef hieronder aan hoeveel tegoed je op je VIER-JE-PAS wilt ontvangen. Je kunt tegoed kopen in een veelvoud van 25 euro. Kies je bijvoorbeeld voor 25 euro dan selecteer je
1 x 25, Kies je voor 100 euro dan selecteer je 4 x 25.

Klik tenslotte op bestellen om het tegoed aan te kopen.

Welkom bij FortVier!  

Het team van FortVier ziet er erg naar uit om u vanaf 1 juni 2020 weer te mogen ontvangen! Ondanks de extra maatregelen gaan we er een FortVier waardig bezoek van maken zoals u dat van ons gewend bent. We werken voor  het diner met twee shifts (17:00 - 19:15 | 19.30 - 21:45) om zo iedereen te kunnen laten genieten van de gerechten van FortVier.

Als lunch serveren we een TWEE GANGEN PROEVERIJ a € 19,5 per persoon of a la Carte. Tijdens het diner serveren we een VIER GANGEN PROEVERIJ a € 39,5 per persoon. We houden natuurlijk rekening met eetwensen en eventuele allergieën. 

Reserveren voor binnen is voorlopig verplicht. Krijg je voor het moment van je reservering klachten, annuleer dan tijdig je reservering.

Het is niet mogelijk om een tafel op ons terras te reserveren. Kom gezellig langs en zoek een plekje uit! Voor op het terras hebben we voor de komende periode een aangepaste kaart.

Team FortVier