Onze lokale streekleveranciers en streekproducten
FortVier vernieuwt en verrast. Vanaf 15 januari starten we een nieuw hoofdstuk met een gloednieuwe menukaart:
herkenbare smaken, verrassende combinaties en iets voor iedereen. Bij FortVier luisteren we naar jullie – onze buren en gasten uit de wijk.
Daarom bieden we een toegankelijker concept met gerechten die zowel vertrouwd als verrassend zijn. Nieuw is ons 3-gangen keuzemenu voor €40!
Dit is hét moment om opnieuw kennis te maken met jouw favoriete plek aan het water.
"Onze keuken combineert herkenbare smaken en verrassende combinaties, altijd met aandacht bereid!"
Brouwerij CC
In samenwerking met brouwerij CC uit Arnhem hebben wij een eigen speciaal bier gebrouwen. Een verrassend blond bier van 6%. Frisse en hoppige aroma's en heerlijk doordrinkbaar. Genieten op het terras of voor en na het diner. Kom 'lekker de tijd vergeten' met ons eigen huisbier de FortVier hoppy blond.
Pataad
Bij FortVier hebben we het genoegen om samen te werken met Willem en Arjan Ardts, twee broers uit het Brabantse Haps. Deze gepassioneerde telers staan al jarenlang bekend om hun hoogwaardige aardappels, geteeld met liefde en vakmanschap op hun eigen land. In het prille begin van 2022 hebben zij een nieuwe weg ingeslagen door hun aardappels te verwerken tot verrukkelijke verse friet. En wij zijn maar wat blij dat we deze heerlijke friet rechtstreeks van de teler kunnen serveren, zonder tussenkomst van anderen.
Cuimed
Joris Wijchers zoekt tot in het puntje van Zuid-Europa met zijn team naar de allerbeste fine food producten. Bijzondere kruiden, specerijen en andere producten uit het zuiden van Europa zijn zijn specialiteit, maar ook de rest van de wereld wordt ondertussen ontdekt. zolang het maar pure en kwalitatieve producten zijn van goede afkomst.
Zalmrokerij Doornik
In zijn schuur op het Betuwse Landgoed Doornik rookt Jeen Cnossen in een ambachtelijk proces van bijna 40 uur fantastisch mooie Noorse zalmen.
Het hele proces van pekelen, spoelen, drogen, roken, nadrogen en verpakken gebeurt nog met de hand, puur ambacht en met passie.
Arnhem Angus
Arnhem Angus staat voor goed, eerlijk rundvlees dat lokaal en duurzaam wordt gehouden in onze Arnhemse uiterwaarden. Familie Reijers wil een efficiënt boerenbedrijf runnen waarbij zorg voor hun dieren, grond en de omgeving vanzelfsprekend zijn.Het agrarisch beheer en gebruik van natuurgronden is daar ook onderdeel van. De Arnhem Angus zijn de belangrijkste beheerders van de natuurgronden die onderdeel zijn van de boerderij.