Vacatures3

We gaan het anders doen!

 

FortVier vernieuwt en verrast. Vanaf 15 januari starten we een nieuw hoofdstuk met een gloednieuwe menukaart:

herkenbare smaken, verrassende combinaties en iets voor iedereen. Bij FortVier luisteren we naar jullie – onze buren en gasten uit de wijk.

Daarom bieden we een toegankelijker concept met gerechten die zowel vertrouwd als verrassend zijn. Nieuw is ons 3-gangen keuzemenu voor €40!

 

Dit is hét moment om opnieuw kennis te maken met jouw favoriete plek aan het water.

Keuken

"Onze keuken combineert herkenbare smaken en verrassende combinaties, altijd met aandacht bereid!"

Onze lokale streekleveranciers en streekproducten

 

                    

Brouwerij CC

In samenwerking met brouwerij CC uit Arnhem hebben wij een eigen speciaal bier gebrouwen. Een verrassend blond bier van 6%. Frisse en hoppige aroma's en heerlijk doordrinkbaar. Genieten op het terras of voor en na het diner. Kom 'lekker de tijd vergeten' met ons eigen huisbier de FortVier hoppy blond.

                       
 

 

Zalmrokerij Doornik
In zijn schuur op het Betuwse Landgoed Doornik rookt Jeen Cnossen in een ambachtelijk proces van bijna 40 uur fantastisch mooie Noorse zalmen.
Het hele proces van pekelen, spoelen, drogen, roken, nadrogen en verpakken gebeurt nog met de hand, puur ambacht en met passie.

                            

 

Cuimed
Joris Wijchers zoekt tot in het puntje van Zuid-Europa met zijn team naar de allerbeste fine food producten. Bijzondere kruiden, specerijen en andere producten uit het zuiden van Europa zijn zijn specialiteit, maar ook de rest van de wereld wordt ondertussen ontdekt. zolang het maar pure en kwalitatieve producten zijn van goede afkomst.