Vacatures5

Keuken

Onze keuken combineert lokale, eerlijke producten met wereldse smaakinvloeden.

“Met onze gerechten willen we mensen raken. Hoe? Door te spelen met vertrouwde smaken en spannende accenten. FortVier is fris, elegant, puur, verrassend, avontuurlijk – daar geloven we in.”

Onze lokale streekleveranciers en streekproducten


Neem bijvoorbeeld onze zalm. Op het nabijgelegen landgoed Doornik wordt deze vis bijna 40 uur gerookt door Jeen Cnossen. Een vakman pur sang, net als al onze andere streekleveranciers.

Oregional
levert de beste streekproducten, direct van boeren uit de Betuwe, Achterhoek en Limes. Van het land zo in de keuken. Verser kan niet.


Oesters uit Zeeland
Onze oesters komen van de Oesterij uit Yerseke, Zeeland. Een familiebedrijf met een historie van ruim 100 jaar. Alles is van Nederlandse bodem en hun kweekgronden bevinden zich in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer
en de Waddenzee. Iedere dag varen ze uit om deze zilte zaligheden te oogsten, pure zilte passie. Onze directe toeleverancier is ‘de Visbroertjes’ in Arnhem.

Vanilla Venture
Ooit importeur van vanille uit Tahiti en Madagaskar, nu importeur van de mooiste delicatessen ter wereld. Maar ook binnen de landsgrenzen weten ze de mooiste producten en producenten te vinden, van kazen tot vers gebrande noten.


Brandrood
Brandrood is een zeldzaam runderras, dat graast op landgoed Kernhem in Ede. Hier maken ze biologische kazen met vegetarisch gestremde melk. De kaas heeft een uitgesproken nootachtige en stevige smaak.

Cuimed
Joris Wijchers zoekt tot in het puntje van Zuid-Europa met zijn team naar de allerbeste fine food producten. Bijzondere kruiden, specerijen en andere producten uit het zuiden van Europa zijn zijn specialiteit, maar ook de rest van de wereld wordt ondertussen ontdekt. zolang het maar pure en kwalitatieve producten zijn van goede afkomst.

Kaasmakerij Köning uit Zevenaar
Boerderij Köning is gelegen in de Liemers, een vruchtbare streek tussen Rijn en IJssel. Ze werken er met veel plezier, op het land en met de dieren. Een klein deel van de melk verwerken ze in eigen kaasmakerij tot bijzondere kaasjes. Door rauwmelks te werken en met veel geduld, komen de smaken perfect tot hun recht.Zalmrokerij Doornik
In zijn schuur op het Betuwse Landgoed Doornik rookt Jeen Cnossen in een ambachtelijk proces van bijna 40 uur fantastisch mooie Noorse zalmen.
Het hele proces van pekelen, spoelen, drogen, roken, nadrogen en verpakken gebeurt nog met de hand, puur ambacht en met passie.

Arnhem Angus 
Arnhem Angus staat voor goed, eerlijk rundvlees dat lokaal en duurzaam wordt gehouden in onze Arnhemse uiterwaarden. Familie Reijers wil een efficiënt boerenbedrijf runnen waarbij zorg voor hun dieren, grond en de omgeving vanzelfsprekend zijn.Het agrarisch beheer en gebruik van natuurgronden is daar ook onderdeel van. De Arnhem Angus zijn de belangrijkste beheerders van de natuurgronden die onderdeel zijn van de boerderij.