Vacatures1

Keuken

Chef-kok Ronald Volten combineert lokale ambachtelijke producten met kosmopolitische smaakinvloeden.

“Met mijn gerechten wil ik mensen raken. Hoe? Door te spelen met vertrouwde smaken en spannende accenten. FortVier is fris, elegant, puur, verrassend, avontuurlijk – daar geloof ik in.”

Onze lokale streekleveranciers en streekproducten


Neem bijvoorbeeld onze zalm. Op het nabijgelegen landgoed Doornik wordt deze vis bijna 40 uur gerookt door Jeen Cnossen. Een vakman pur sang, net als al onze andere streekleveranciers.

Oregional
levert de beste streekproducten, direct van boeren uit de Betuwe, Achterhoek en Limes. Van het land zo in de keuken. Verser kan niet.

Boerenkaas
Boerenkaas van zuivelboerderij Noordam in het Betuwse Hellouw. Op dit mooie familiebedrijf wordt alle melk die ze produceren verwerkt tot de meest lekkere boerenkazen, romig en rijk in smaak. Niet voor niets hebben ze al meerdere keren een Cum laude prijs gewonnen voor hun kazen.

Vanilla Venture
Ooit importeur van vanille uit Tahiti en Madagaskar, nu importeur van de mooiste delicatessen ter wereld. Maar ook binnen de landgrenzen weten ze de mooiste producten en producenten te vinden, van kazen tot vers gebrande noten.


Brandrood
Brandrood is een zeldzaam runderras, dat graast op landgoed Kernhem in Ede. Hier maken ze biologische kazen met vegetarisch gestremde melk. De kaas heeft een uitgesproken nootachtige en stevige smaak.

Cuimed
Joris Wijchers zoekt tot in het puntje van Zuid-Europa met zijn team naar de allerbeste fine food producten. Bijzondere kruiden, specerijen en andere producten uit het zuiden van Europa zijn zijn specialiteit, maar ook de rest van de wereld wordt ondertussen ontdekt. zolang het maar pure en kwalitatieve producten zijn van goede afkomst.

De bakker
Ons brood wordt gebakken door Tom van Otterloo, een vakbakker en echt ambachtsman. De visie van Tom sluit goed aan bij die van ons: puur, eerlijk, lokaal en ambachtelijk. Hij maakt speciaal voor ons diverse broden op basis van desem, maar ook op basis van gist. Voor de lunch kunt u kiezen voor Klassiek Frans Desem of Volkoren Desem, beide bereid met BIO granen.Zalmrokerij Doornik
In zijn schuur op het Betuwse Landgoed Doornik rookt Jeen Cnossen in een ambachtelijk proces van bijna 40 uur fantastisch mooie Noorse zalmen.
Het hele proces van pekelen, spoelen, drogen, roken, nadrogen en verpakken gebeurt nog met de hand, puur ambacht en met passie.

Van Clara EG-29-NL
is leverancier van onder andere dry-aged vlees, afkomstig van Nederlandse melkkoeien. Het vlees wordt klimatologisch gerijpt onder de beste omstandigheden. Terwijl het acht weken rijpt wordt het vlees malser, droger en vooral voller van smaak..


Oesters uit Zeeland
Onze oesters komen van de Oesterij uit Yerseke, Zeeland. Een familiebedrijf met een historie van ruim 100 jaar. Alles is van Nederlandse bodem en hun kweekgronden bevinden zich in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer
en de Waddenzee. Iedere dag varen ze uit om deze zilte zaligheden te oogsten, pure zilte passie. Onze directe toeleverancier is ‘de Visbroertjes’ in Arnhem.

 

FORTVIER het thuis is terug!  

Wij hebben een aantal data geselecteerd zodat je weer als vanouds kunt genieten van onze FortVier 4 gangen proeverij! De eerste proeverij is te bestellen op vrijdag 30 oktober en staat in het teken van Halloween. De proeverij wordt geserveerd inclusief desembrood van DESEMENZO met beurre noisette boter.  

De proeverij wordt koud geleverd, dus thuis nog af te maken! Inclusief complete instructie, zo slaag je altijd 😉. Bestel de proeverij via de knop 'bestellen' rechts onderin. ⁠

FORTVIER het thuis is terug!