Vacatures5

 Evenementen   ✔ Bijeenkomsten   ✔ Jaarafsluitingen   ✔ Lunch | Diner | Borrel

 

FortVier Zakelijk

 

Welkom bij FortVier, dé ideale locatie voor diverse zakelijke evenementen: bijeenkomsten, zakelijke lunches, diners, borrels, klantendagen, seminars en meer. Onze prachtige locatie is zeer geschikt om als visitekaartje voor jouw bedrijf te fungeren.

 

Met meer dan 100 gratis parkeerplaatsen, een gunstige ligging op slechts 3 km van de A50 en op 5 minuten van Station Arnhem Zuid, is FortVier de ideale plek voor jouw zakelijke bijeenkomst. Geniet van een prachtig uitzicht over het water en creëer de perfecte setting voor jouw volgende evenement.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

 

BANQUETINGMAP DOWNLOADEN

 

Samen met collega's het jaar feestelijk afsluiten?

 

 

 

Restaurant FortVier is dé ideale plek voor een feestelijke jaarafsluiting met jouw bedrijf of collega's! Of het nu gaat om kerstborrels, diners, lunches of vieringen, wij bieden de perfecte setting. Voor meer informatie of om een aanvraag te doen voor jouw viering, aarzel niet en mail naar info@fortvier.nl. We denken graag met je mee om het evenement helemaal naar jouw wens te maken.

Op zoek naar een inspirerende ruimte? Reserveer de Laakoever!

Speciaal voor grotere gezelschappen kunnen wij de Laakoever reserveren, waardoor je de beschikking krijgt over een representatieve en exclusieve ruimte. Deze ruimte is afsluitbaar door middel van een glazen schuifwand en biedt toegang tot een ruim terras. Tijdens jouw zakelijke bijeenkomst of evenement kun je genieten van het prachtige uitzicht. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.